Fra Nordlys Sjalet til Amanda-genseren

Categories Strikkegalskap

Det har vært en stille periode her på bloggen min, og jeg må innrømme at det har vært litt av en reise den siste tiden. Livet har en tendens til å ta uventede vendinger, og ofte må vi prioritere det som skjer i hverdagen og med våre nærmeste. Men nå, etter en periode med fokus på andre ting, føler jeg at ting begynner å løsne, og jeg er klar for å plukke opp tråden igjen, både i strikkingen og her på bloggen.

Det første prosjektet jeg vendte tilbake til var Nordlys Sjalet. Oppskriften til dette sjalet falt på plass en god stund før jeg faktisk begynte å strikke det. Det var et utrolig morsomt prosjekt, og det å fullføre det ga meg en enorm følelse av motivasjon og glede. Det var akkurat det jeg trengte for å ta fatt på min neste utfordring – den berømte UFO’en som hadde ligget en stund.

 

UFO-strikk har virkelig blitt min spesialitet i det siste. Amanda-genseren, for eksempel, har lenge ligget i strikkekorgen min, med en halvferdig bol og en ferdig arm. Det var noe med å fullføre Nordlys Sjalet som ga meg den ekstra motivasjonen jeg trengte. Jeg tok opp Amanda-genseren igjen, og utrolig nok ble jeg ferdig med bolen samme dag som jeg startet. Det var en stor seier for meg, og motivasjonen bare økte.

Nå gjenstår det bare å strikke ferdig den siste armen før jeg kan gå i gang med monteringen. Jeg ser virkelig frem til å se genseren fullført. Det er alltid en spesiell følelse å fullføre et strikkeprosjekt, spesielt et som har vært en UFO. Det er som å gi nytt liv til noe som har vært på vent, og det er en del av det som gjør strikking så utrolig givende for meg.

Takk for at dere har vært tålmodige og fortsatt følger med. Jeg gleder meg til å dele mer av mine strikkeeventyr med dere, og selvfølgelig, det ferdige resultatet av Amanda-genseren. Herfra går vi videre sammen, med nye masker, farger og kreativitet. Gleder meg til å dele mer med dere alle!

♥  Mona

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *